PageInsideOutEvents

About us.

Als afsluiter van mijn studies mocht ik een groot klantevent voor 3000 personen uit de IT-sector organiseren. Een vuurdoop, maar ik was meteen gebeten door de microbe. Sinds 1993 organiseerde ik al meer dan 1000 events, zowel in binnen- als buitenland. Grote groepen of een klein team? Dat maakt niet uit. 

Ik luister graag naar jullie verwachtingen, voorbije ervaringen, doelgroep en doelstelling, om zo een passend event te kunnen uitwerken.  Een persoonlijke en flexibele aanpak staat hierbij centraal. Door de jarenlange ervaring werk ik structureel samen met vaste, betrouwbare partners en toeleveranciers. Mijn missie? Een geslaagd evenement en vooral de glimlach van tevreden genodigden.  

Daarnaast ben ik ook een hondenliefhebber in hart en nieren. Graag deel ik onze positieve ervaringen voor leuke uitstappen en activiteiten met honden. Wil je graag met je viervoeter op vakantie? ik bezorg jullie met veel plezier tips of werk een volledig pakket voor jullie uit.

CEO: Patricia Laevens

Onze werkwijze

Het uitwerken,  organiseren en coördineren van originele events en activiteiten is onze passie

Sinds 1993 verzorgen we events voor bedrijven en particulieren, gaande van activiteiten voor kleinere groepen van 5 personen, over bedrijfsevents of familiefeesten met 100 personen tot family days voor meer dan 1000 personen. Dit zowel in België als in het buitenland. 

Onze missie? Een geslaagd evenement en vooral de glimlach van tevreden genodigden.  We verzorgen jouw evenement van A tot Z, met een persoonlijke en flexibele aanpak. 

Van bij het eerste contact denken we graag mee over de gewenste invulling van jouw evenement en begeleiden het tijdens het event zelf, zodat er geen kopzorgen voor jullie zijn. Enjoy & Relax! Let us do the hard work 😊

Daarnaast zijn we ook hondenliefhebbers en delen graag onze positieve ervaring voor uitstappen, vakanties met honden. 

light-bulbIcons made by a href=httpswww.flaticon.comauthorssrip title=sripsripa from a href=httpswww.flaticon.com title=Flaticon www.flaticon.coma

Uw idee.

clipcolorIcons made by a href=httpswww.flaticon.comauthorssmashicons title=SmashiconsSmashiconsa from a href=httpswww.flaticon.com title=Flaticon www.flaticon.coma

Wij plannen, volledig op maat.

cocktailIcons made by a href=httpswww.flaticon.comauthorspixelmeetup title=PixelmeetupPixelmeetupa from a href=httpswww.flaticon.com title=Flaticon www.flaticon.coma (2)

Relax & enjoy!

Enjoy & Relax! Let us do the work.