PageInsideOutEvents

Corporate events

Een leuke teambuilding, een creatief netwerkevent voor uw klanten, een verzorgd seminarie, een originele familiedag voor al uw medewerkers en hun gezinsleden, een authentieke incentive voor uw personeel? 

Wij zorgen graag voor een onvergetelijke invulling, waarbij we de uitwerking en coördinatie van A tot Z op ons nemen, zodat u zelf volop kan genieten van het event en tijd krijgt voor informele gesprekken met uw medewerkers of klanten. Contacteer ons beslist voor een voorstel op maat!

Op zoek naar een leuke teambuilding? Een rustig programma of eerder avontuurlijk? We stellen jullie graag een greep uit ons aanbod voor. Andere invullingen zijn zeker bespreekbaar!

De meeste activiteiten kunnen overal in België of het buitenland georganiseerd worden. Sommigen zelfs ook in of rond uw eigen bedrijf.

Een offsite meeting. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte locatie. Al dan niet in combinatie met catering, kick-side activiteiten en logement. Dit zowel in België als in het buitenland.

Een leuke dag aanbieden voor uw medewerkers en hun gezinsleden? 30 of 1000 genodigden? We werken graag een programma op maat voor u uit, met een ruim aanbod voor jong en oud.

Qua locatie zijn onze preferred partners onder meer The Outsider in Oudenaarde, Aalst, aan de kust en in de Ardennen, de Ghelamco Arena, het Regenboogstadion en HippoLlogia in Waregem, Provinciaal Domein de Gavers in Geerardsbergen en Harelbeke, Provenciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, De Schorre in Boom,….

Uw team belonen met een originele incentive? Wij denken graag mee en werken met plezier samen een onvergetelijk programma uit, waar uw team nog jaren lang met een brede glimlach zal aan terugdenken.